Veranda Formello

Veranda Formello

The project stems from the desire to energetically redevelop a house through a veranda: a volume in continuity with the living area, where the internal contrast between the white of the walls and the anthracite finish of the aluminum structure defines and accentuates the architectural intervention.

The house enjoys an incredible view of the surrounding greenery, having not only several square meters of private garden around it, but also a view of a small wooded area that extends beyond the border fence. 

The increase in the glass surface has therefore guaranteed not only an energy benefit, but has given new brightness and a new perspective to the interior, which today can enjoy both a panorama that delights the view and reflections of light that change according to the colours of the foliage in the various seasons of the year.

 

The house enjoys an incredible view of the surrounding greenery, having not only several square meters of private garden around it, but also a view of a small wooded area that extends beyond the border fence. 

Fabricator: 
Architects: 
Location: 
Formello, Italy
Photographer: